ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Un ciclista mexicà de BTT persegueix el seu somni a Andorra

www.andorradifusio.ad

El nombre de ciclistes residents s´ha incrementat força durant els darrers mesos i divendres avançàvem que la Federació havia tramitat 15 llicències professionals per aquest any. Lluny dels professionals, Andorra també ha atret un ciclista mexicà de BTT que somia amb disputar la Copa del Món i el Mundial de Vallnord 2015.

Es diu Alejandro Rodríguez i té 31 anys. 10è del rànquing de bicicleta de muntanya a Mèxic l´any 2012, va decidir fer el salt i buscar una oportunitat a Europa. Després de passar per França i Anglaterra, ara fa dos mesos es va instal·lar a Andorra. Mentre tramita la llicència amb la Federació Andorrana, Rodríguez s´entrena amb els corredors de l´Agrupació Ciclista.

L´objectiu és sumar punts per poder disputar les proves internacionals de màxim nivell. El projecte de Rodríguez és a a mig termini i té com a gran cita el Campionat del Món de Vallnord 2015. De moment ha de combinar la bicicleta amb una feina, però està disposat a posar tota la carn a la graella per fer realitat el seu somni. Un llarg camí amb un gran somni com a meta. De moment, a Rodríguez no li falta motivació per fer-lo realitat.

Informa: Joan López     Imatge: Xavi Fajardo

Comparteix:

3.215.182.81