ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

L'Unió Esportiva Sant Julià es queda sense llicència UEFA i carrega contra la federació

www.andorradifusio.ad

L'Unió Esportiva Sant Julià no ha rebut el vistiplau de la Federació de Futbol per obtenir la llicència UEFA. Aquesta negativa li impediria participar en competició europea en cas de classificar-se. El club assegura que compleix tots els requisits i vol defensar els seus interessos fins a les últimes instàncies. 

L'Unió Esportiva Sant Julià està lluitant per classificar-se per jugar la pròxima Conference League. Ara bé, en cas d'assolir el bitllet, a hores d'ara no podria disputar-la.

I és que no ha rebut la llicència UEFA per part de la federació, que al·lega que no compleix dos requisits imprescindibles: estar al corrent amb la CASS i haver pagat totes les nòmines fins al 31 de desembre. El club ho nega rotundament i pensa portar el cas fins on faci falta.

Leitao lamenta el greu daltabaix que li suposa no disposar de la llicència perquè s'ha aturat l'entrada de diners per part d'un patrocinador estranger.

El club se sent greument perjudicat per la federació. Manel Leitao recorda que queden dos jornades per acabar la lliga i apunta que amb quin ànim sortiran els jugadors al camp si saben que no tindran la recompensa d'anar a Europa.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Desirée Sala-cedides FAF
Locució: Neus Toro Oltra

Comparteix: