ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Vallnord ofereix el port de Cabús com a arribada del Tour 2021

El Tour de França presentarà la setmana entrant el

El Tour de França presentarà la setmana entrant el recorregut de l'edició de l'any que ve. L'organització ja ha informat que la sortida serà el 26 de juny des de Brest i l'etapa final a París arribarà el 18 de juliol. La presència d'Andorra en el recorregut està confirmada i ara cal esperar per conèixer quin serà el protagonisme que tindran les carreteres del Principat i si hi haurà una jornada de descans, com volia el Govern.

No es coneix encara on estarà ubicat el final d'etapa. Fa uns dies, el conseller d'Esports d'Ordino, Jordi Serracanta, va explicar que havien ofert que Arcalís fos l'arribada de la cursa, com en anteriors edicions. Ara és Vallnord qui ha mogut peça i ha plantejat al ministeri de Turisme la possibilitat que el port de Cabús aculli el final en alt a Andorra.

La base d'operacions estaria situada al coll de la Botella, amb una superfície de terreny prou extensa per encabir tota la infraestructura que mou el Tour. Com a aspectes positius valoren que es tractaria d'una arribada inèdita, cosa que sempre busca la ronda francesa, i ben comunicada a través dels ginys mecànics.

A més, l'ascensió és molt ben valorada pels ciclistes professionals que resideixen al país. La setmana vinent el Tour resoldrà la incògnita.

Informa: Sergi Cano
Imatge: Arxiu RTVA

Comparteix: