ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Vallnord Pal-Arisanl, fora del primer calendari de la Copa del Món de BTT de 2021

www.andorradifusio.ad

La Unió Ciclista Internacional no ha inclòs Vallnord Pal-Arinsal en el primer calendari de la Copa del Món de BTT de l'any vinent. La decisió ha sorprès, tenint en compte que la seu andorrana era una de les fixes cada any, però a Vallnord no estan preocupats, es considera que encara és molt d'hora i podria haver-hi canvis.

L'anunci de la Unió Ciclista Internacional (UCI) dels calendaris provisionals de la Copa del Món de BTT 2021 no ha agafat a peu canviat Vallnord Pal-Arinsal, que està en contacte directe amb l'organisme i ja sabia que ara per ara no apareixeria com una de les sis cites programades de cross country i descens.

La temporada és més curta que en anteriors edicions i recupera les seus de l'any 2019 excepte les de Mont Sainte Anne i Vallnord.  Des de EMAP es considera que el calendari no és definitiu i que poden haver-hi molts canvis i més tenint en compte la situació epidemiològica per la Covid-19 dels diferents països.

Andorra havia d'acollir el juny passat la Copa del Món, però Vallnord, d'acord amb la UCI, va decidir anul·lar la prova en prioritzar la salut dels participants i dels aficionats.

En aquell moment es va informar que es treballava per reubicar la cita en el calendari de l'any vinent. Quan tot feia indicar que la prova arribaria al juliol del 2021, la UCI no l'ha inclòs entre les seus elegides en el primer calendari.

A Vallnord de moment no han saltat les alarmes i asseguren que la relació és molt estreta i que segueixen treballant per encabir la prova. De fet estan ideant una nova arribada per al circuit de descens.    

Informa: Sergi Cano
Imatges: Arxiu RTVA
Locució: David Domingo       

Comparteix: