El Valls d'Andorra supera el Cevol Torredembarra amb remuntada (3-2)

Tercera victòria del Valls d'Andorra, en la cinquena jorna

Tercera victòria del Valls d'Andorra, en la cinquena jornada de la fase d'ascens a la Segona Catalana de voleibol femení. L'equip d'Isabel Ribault ha superat el Cevol Torredembarra al pavelló del Lycée, per 3 sets a 2.

Les andorranes s'han adjudicat el primer set, per 25 a 23. El segon i el tercer han caigut de costat de l'equip tarragoní, per 26 a 28 i 19 a 25, respectivament.

Les andorranes han posat l'empat a dos en el marcador després de guanyar el quart set, per 25 a 23. En el tie-break de desempat, el Valls d'Andorra ha sentenciat amb un 15 a 9.

Imatge: Vicente Bellot