El VAR decideix la sort de l’Andorra a Osca

Un penal molt discutible assenyalat pel col·legiat, G

Un penal molt discutible assenyalat pel col·legiat, Guzmán Mansilla, després d’una llarga consulta amb el VAR al minut 57, ha condemnat l’equip d’Eder Sarabia al camp de l'Osca, en una acció que també li ha costat l’expulsió a Martí Vilà amb la segona targeta groga.

Com ja havia anunciat Eder Sarabia, els tricolors han sortit al terreny de joc d'El Alcoraz amb un onze molt diferent al de diumenge passat contra el Cartagena. L’Osca ha gaudit d'una ocasió claríssima per obrir el marcador al primer minut de joc en una acció de Kante, després de guanyar l’esquena a la defensa andorrana, però el xut de gambià dins l’àrea ha estat aturat per Nico Ratti amb una gran intervenció.

L’Andorra ha controlat el joc, però no ha trobat la manera de fer mal un rival que ha sabut tancar molt bé els espais i que ha generat perill en accions de contracop. A l’inici de la represa Carlos Martínez podia haver avançat l’Andorra, però la seva rematada de cap ha sortit desviada per molt poc.

Al minut 57, una pilota disputada per Martí Vilà amb Kante, que inicialment el col·legiat no havia considerat com a punible, ha acabat en penal després d’una consulta amb el VAR que s’ha fet eterna. Juan Carlos Real no ha fallat des dels onze metres i l’Osca s’ha posat per davant.

L’Andorra ho ha continuat intentant amb un jugador menys i Sarabia ha canviat els homes d’atac a la recerca de la remuntada, però l'equip no ha trobat la manera de generar ocasions i el marcador ja no s’ha tornat a moure. L'Osca ha acabat amb 10 jugadors per l'expulsió de Juan Carlos al minut 88, amb una vermella directa.

Dissabte els tricolors, que tot i la derrota continuen vuitens a la classificació, jugaran el penúltim partit de la primera volta a l’Estadi Nacional, contra el Leganés.