Verdú farà pretemporada a Nova Zelanda i participarà el novembre en una Copa del Món de paral·lel

www.andorradifusio.ad

Joan Verdú vol prioritzar el físic en aquesta temporada per adaptar el cos a l'exigència de la Copa del Món. Pel que fa a la neu, l'esquiador aposta per una preparació a Nova Zelanda, al costat d'equips de gran nivell. També vol explotar les seves opcions en una disciplina encara desconeguda per ell, el paral·lel.  

Joan Verdú continua entrenant fort aquests dies a Andorra. A diferència d'algun dels seus companys, encara no ha trepitjat la neu en aquesta pretemporada. El salt de la Copa d'Europa a la Copa del Món és considerable. L'any passat li va faltar benzina en els darrers metres al circuit mundial.

L'esquiador de la FAE ha assegurat que aquestes proves són molt exigents i que s'ha adonat que "perdíem bastant temps a les parts finals dels traçats de gegant".

Debuta a l'octubre a la Copa del Món. Ben aviat, es calçarà els esquis. Al final, ni Argentina, ni glaceres alpines, el gros de la pretemporada el farà a final d'agost als antípodes al costat d'equips d'alt nivell. El seu equip vol explotar les seves opcions en una disciplina com el paral·lel. El 13 de novembre té previst participar en una Copa del Món a Àustria.

Amb tot, la prioritat serà el circuit mundial de gegant on lluitarà per classificar-se per a les finals que tindran lloc el març a Andorra. La primera opció per sumar punts, el 23 d'octubre a Sölden.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatges: Àlex Vinyal
Locució: Sergi Cano

Comparteix: