ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Verdú, molt motivat per a la Copa del Món: "Kranjska Gora és la meva pista preferida"

www.andorradifusio.ad

A Joan Verdú només li queden dues oportunitats per demostrar del que és capaç en Copa del Món. Al Jocs va demostrar que això no suposarà cap pressió. Només vol donar el seu millor esquí en el que considera el seu traçat preferit en Copa del Món. Els bons resultats i el reconeixement internacional ja l'estan ajudant a tenir millor dorsal, material i millors entrenaments. 

Aquest dijous l'esquiador ha fet el darrer entrenament a la pista Àliga. La neu caiguda dimecres no ha deixat el traçat prou dur però ha rebut l'ajut de més de mig centenar d'aspirants dels esquí clubs i l'Esquí Estudi Batxillerat Esportiu (EEBE).

Encara no ha decidit si farà el supergegant de les finals de Copa d'Europa. El descens està descartat. Ara només pensa en les dues Copes del Món a Kranjska Gora.

"És la meva pista preferida de Copa del Món on ja em vaig quedar molt a prop dels 30 fa uns anys, abans de totes les lesions. És una pista exigent, dura i que normalment en aquesta època de l'any està molt picada i en un terreny una mica guerrer, on em sento còmode. Per tant, estic supermotivat".

Un inoportú positiu el va deixar fora d'Adelboden. A Kranjska Gora tindrà, a la fi, la primera oportunitat de competir en Copa del Món amb un dorsal digne.   Calcula que serà "entre el 31 i el 35, tenint en compte que en anteriors Copes del Món sortia amb dorsals més alts de 60 i, fins i tot, el 70". "És un canvi important per encarar el top-30".

El que ja no tindrà a Eslòvenia serà el factor sorpresa. Ara tots els focus l'il·luminen, el reconeixement internacional ja l'està ajudant.

Verdú vol cuidar molt l'aspecte físic per arribar al cent per cent al dia 12 a la Copa del Món. La FIS ha mogut el gegant de les finals de la Copa d'Europa del dia 15 al 16 per donar més marge als esquiadors que hauran acabat de competir a Kranjska Gora.

Informe: Cesc Sanjuan
Imatge: Ricard Tenza

Comparteix: