ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Els veterans i equips femenins del VPC sumen 4.825 euros per al fons de solidaritat

www.andorradifusio.ad

Primer van ser els sèniors del VPC Andorra i ara se'ls han afegit els veterans i els equips femenins del club. Amb els 4.825 euros recaptats gràcies a aquesta darrera iniciativa, la família del rugbi suma gairebé 7.000 euros per al fons de solidaritat contra el coronavirus.

El rugbi és un esport col·lectiu i tots els jugadors i jugadores tenen molt clar que la unió fa la força. Ho han tornat a demostrar en una crida que ha mobilitzat prop de 200 persones entre veterans i veteranes, Isards que ara viuen a l'Argentina, els Estats Units, Austràlia, França o Espanya, i els equips femenins del VPC. Han recaptat 4.825 euros per al fons de solidaritat contra el coronavirus, que se sumen als 2.000 que ja havien aportat els integrants de l'equip sènior.

A banda de l'ajut econòmic, els membres del VPC Andorra s'ofereixen a col·laborar quan sigui necessari amb els cossos especials, tot seguint la tradició d'un club que va néixer com a Voluntaris de Protecció Civil.

Amb la temporada acabada i les competicions internacionals d'aquest estiu suspeses, la família del rugbi espera amb ganes el moment de tornar a trobar-se per fer pinya, però en un terreny de joc i al voltant de la pilota oval.

Informa: Joan López
Imatges: Pere Besolí

Comparteix:

18.207.98.97