Vicky Jiménez es classifica per als quarts de final del WTA125 de Montevideo en un partit agònic de gairebé 4 hores

Vicky Jiménez ha tornat a demostrar aquest dijous un esper

Vicky Jiménez ha tornat a demostrar aquest dijous un esperit de lluita i una fortalesa mental poc comunes en una esportista de 16 anys.

En un duel maratonià, que es va allargar 3 hores i 50 minuts, la tennista andorrana va superar l'argentina María Lourdes Carlé, de 21 anys i 261 al rànquing mundial, i va guanyar el bitllet per als quarts de final del WTA125 Montevideo Open, que es disputa sobre terra batuda a la capital uruguaiana.

És el setè triomf consecutiu de Jiménez, després de proclamar-se diumenge campiona a l'ITF de Goiàs (Brasil) i superar dues rondes a Montevideo.

Els tres sets es van decidir amb marcadors molt ajustats. En el primer, cap de les dues jugadores va mantenir el servei en els 12 primers jocs i la mànega va caure de costat de Jiménez en el tie-break per 7-6 (12-10), després d'una hora i 36 minuts. Carlé va guanyar el segon set per 5-7, en una hora i quatre minuts. El tercer i definitiu va ser per a la tennista andorrana, per 7-5, en una hora i nou minuts. En el darrer joc, Jiménez va salvar fins a cinc pilotes de break i es va poder adjudicar finalment la victòria en la tercera pilota de partit.

La rival de Jiménez en els quarts de final serà la colombiana Emiliana Arango, de 20 anys i 249 del rànquing WTA.

Imatge: Arxiu RTVA