La victòria d'Albalat a Tarragona confirma la progressió d'Andona Racing

www.andorradifusio.ad

Andona Racing tancarà aquest cap de setmana la primera temporada en competició, amb la darrera Copa Catalana al Prat del Llobregat. La victòria d'Anna Albalat en la segona etapa de la recent Volta a Tarragona ha estat una injecció de moral per a l'equip.

Han estat quatre mesos molt intensos des que Andona Racing es va presentar en societat i la progressió de l'equip es va veure recompensada fa pocs dies amb el triomf d'Anna Albalat en la segona i última etapa de la Volta a Tarragona. Albalat ha afirmat que estan satisfetes del recorregut que han tingut fins ara. "Estem arribant a final de temporada. Que hi hagués 5 noies de l'equip competint ja era tot un què. Han passat molts dies del principi fins ara i ha sigut tota una evolució veure que podem anar a més i veure que podem arribar a guanyar".

L'entrenament d'aquest dijous a la Caubella ha anat acompanyat de pluja i temperatures baixes, però per a les ciclistes de l'Andona Racing la il·lusió i el compromís amb l'equip són innegociables. El repte ara és consolidar el projecte. I és que la directora de l'equip, Xary Rodríguez, ha destacat que ara "estem en el procés aquell de buscar patrocini. Estem treballant també en tota la programació tècnica per continuar amb la progressió".

Acabaran la temporada amb el mateix entusiasme amb què la van arrencar. La darrera competició arribarà aquest dissabte, amb una Copa Catalana al Prat del Llobregat. 

Informa: Joan López
Imatges: Kevin Ribeiro 

Comparteix: