Victòria de l'Andorra HC a casa contra el Cambrils (8-2)

Els tricolors garanteixen la seva presència al play-off d&

Els tricolors garanteixen la seva presència al play-off d'ascens amb aquest resultat.

L'Andorra HC continua mostrant-se fort aquest segon tram de temporada i va superar aquest dissabte el Cambrils per 8 a 2. Els de Nil Castellví van començar una mica desconcentrats, però el pas dels minuts va afavorir la possessió de pilota i les primeres oportunitats. Al descans, els tricolors manaven per 3 a 0

A la represa, els visitants han marcat un gol que ha posat en alerta l'Andorra que ha reaccionat ràpidament amb quatre dianes de Natalio. Al final, 8 a 2, i els de Castellví certifiquen el passi al play-off d'ascens. Ara, l'objectiu serà sumar com a mínim un empat davant el Riudoms per garantir la segona posició i tenir factor pista.

Imatge cedida: Andorra HC