Victòria de l'Andorra Hoquei Club contra el Lleida Llista i debut amb derrota del femení davant el Reus Deportiu

Cara i creu per als equips de l'Andorra Hoquei Club aquest dissabte. El masculí va derrotar el Lleida Llista per 4 gols a 2, mentre que el femení va debutar a la lliga amb una derrota clara contra un dels favorits, el Reus Deportiu, 2 a 8. El públic va tornar al pavelló Comunal.

L'Andorra Hoquei Club de 'Wifi' Balart ha iniciat la lliga amb ple, dues victòries en dos partits. Els andorrans es van imposar aquest dissabte al Lleida Llista per 4 a 2 en un partit que van controlar.

Els visitants van neutralitzar el gol inicial de Thiago Barros, però a partir d'aquí l'Andorra va manar en el marcador i va arribar al descans amb 3 a 1 gràcies a les dianes d'Oriol Antequera. A més Llorenç Miquel va fallar una falta directa.

En la segona part Anton Borrell va anotar el quart gol i el Lleida Llista va retallar distàncies fins al 4 a 2 final. El Valls l'espera en la propera jornada.

L'equip femení va cedir amb claredat davant el Reus Deportiu en l'estrena a la lliga. Les visitants van ser superiors i al descans ja dominaven per 0 a 5.

Blanca Borrell i Júlia Formenti van marcar els gols de l'Andorra Hoquei Club, que va acabar perdent per 2 a 8. Els dos partits es van disputar al pavelló Comunal amb públic.

Imatges: Arnau Teixidó