Victòria sobre la botzina del VPC

Els tricolors van superar el Saint Juéry fo

Els tricolors van superar el Saint Juéry fora de casa, per 19 a 20, amb una penalitat al darrer minut. Aquest és el segon triomf consecutiu dels de Jean Arnaudin.

El VPC segueix amb pas ferm aquest inici de temporada i va sumar un triomf important fora de casa. Sebas va posar els primers punts al marcador amb una penalitat, però els locals van refer-se en pocs minuts capgirant l'electrònic, 6 a 3.

Abans del descans, Bautista i Albarca van anotar dues marques per posar el 6 a 17. A la represa va arribar la reacció francesa a base de penalitats i un assaig al minut 70. Quan tot semblava perdut, Sebas va convertir una penalitat a un minut per acabar el partit. Al final, 19 a 20.