Victòria contundent del VPC femení davant el Catalunya Central

El VPC femení ha sumat una gran victòria a l'Estadi Nacional davant el Catalunya Central, que arribava com a líder i ha acabat cedint per un clar 27 a 5. Les jugadores andorranes han estat molt superiors i s'han emportat el bonus ofensiu.

Alegria justificada de les jugadores del VPC femení, que ha signat aquesta tarda un dels millors partits de la temporada. L'equip que entrenen Jeannot Martinho i Dani Raya ha fet un bon rugbi davant un rival que encara no havia encaixat cap derrota.

El joc ha estat clarament dominat per les locals, que al descans dominaven per 10 a 0 gràcies als assajos de Nàdia Olm i Maria Garcia, les millors andorranes. Ja en la segona part el VPC ha seguit manant en el partit. Un assaig de Paula Calvó i el segon de Nàdia Olm situaven el 20 a 0 al marcador.

Les catalanes han reaccionat amb un assaig, però ja a les acaballes ha arribat el cinquè assaig, obra d'Aina Margalef, que Maria Garcia ha transformat per situar el definitiu 27 a 5.

Després d'aquesta victòria el VPC femení guanya en confiança i avança posicions a la classificació. Les andorranes són ara segones a un punt de les líders.

Imatges: Guillem Casal