Victòria del CV Encamp davant el Manresa (3-2) amb detall per a Borrego i Garcia

El Club Vòlei Encamp ha guanyat el Manresa per 3 sets a 2.

El Club Vòlei Encamp ha guanyat el Manresa per 3 sets a 2. Els de José Garcia s'han imposat al tie break, 15 a 12, a un rival directe.

Els encampadans tornaven a les pistes setmanes després dels casos positius per coronavirus que havien obligat a ajornar alguns partits.

Tot i començar guanyant el primer set, els manresans han capgirat el marcador posant l'1 a 2. Al quart i darrer set s'han refet sumant la cinquena victòria de la temporada.

El triomf permet agafar aire als de Garcia i deixar enrere els darrers llocs de la classificació.

El partit també ha servit per tenir un detall amb Javi Borrego i Christian Garcia, lesionats de llarga durada.

Imatge cedida: Club Vòlei Encamp