Victòria de prestigi del FC Andorra al camp del Nàstic (0-3)

El Futbol Club Andorra ha encadenat aquest diumenge a la tarda la segona victòria consecutiva i primera com a visitant a la Segona B, en el partit de la tercera jornada al camp del Nàstic de Tarragona, per 0 a 3. Els de Gabri són ara cinquens a la classificació del Grup 3.

L’Andorra ha dominat des de l’inici i ha gaudit d’una ocasió molt clara per avançar-se al minut 16, amb una rematada d’Ernest Forgas que ha rebutjat el travesser. Els tricolors han continuat insistint i Moussa Sidibé obtenia el premi del primer gol en una gran rematada des de la frontal al minut 40.

El domini andorrà s’ha mantingut durant la represa, però el gol de la tranquil·litat s’ha fet esperar. Forgas tornava a estavellar la pilota al pal al minut 52 i poc després el Nàstic es quedava amb un home menys per l'expulsió de Bonilla.

Àlex Pachón ha dictat sentència amb el 0 a 2 al minut 85, en una rematada dins l’àrea, i Ruben Bover posava la cirereta en el temps afegit, amb el 0 a 3 definitiu.

Diumenge vinent els andorrans rebran a Prada de Moles un altre candidat a l’ascens, l’Ejea, que ocupa el segon lloc a la classificació amb 7 punts.

Informa: Joan López/Sergi Cano
Fotografia cedida: FC Andorra