Victòria de prestigi del MoraBanc Andorra a la pista del Mornar Bar (71-74)

El MoraBanc Andorra ha estrenat el caseller de victòries del top-16 de l'Eurocup, en superar el Mornar Bar per 71 a 74. Els d'Ibon Navarro s'han mostrat molt sòlids, sobretot en el rebot amb 40 captures per les 21 dels montenegrins. Clevin Hannah ha sentenciat el partit amb un triple decisiu. El més destacat dels tricolors ha estat Oriol Paulí amb 7 punts, 10 rebots i un 20 de valoració.

Victòria de pes i galons del MoraBanc davant el Mornar Bar, per 71 a 74, en la segona jornada del top-16 de l'Eurocup. Els tricolors han sortit amb Malik Dime, com a principal novetat a la convocatòria, en detriment de Bandja Sy.

Els montenegrins han començat molt endollats des del triple, però el MoraBanc responia amb accions de Dime i Hannah (11-7). El pas dels minuts ha permès els d'Ibon Navarro ajustar la defensa i controlar el rebot, tot i que el talent individual dels locals obria les primeres escletxes. Al final dels primers deu minuts, 18-12.

El desencert seguia a les files tricolors i això incrementava diferència dels de Mihailo Pavicevic (28-18). El rebot ofensiu, amb 10 captures, i els punts de Parakhouski donaven aire als d'Ibon Navarro. Al descans, 37 a 34.

El pas per vestidors deixava un duel de canoners entre Clevin Hannah i Jacob Pullen. Precisament, aquest darrer ha estat el màxim anotador del partit amb 22 punts. Tomasz Gielo amb 8 punts consecutius ha apropat posicions (57-56). Un triple de Senglin, autor d'11 punts, al final del tercer quart posava per davant l'equip per primera vegada, 57 a 59.

El pivot bielorús, Artstiom Parakhouski, ha quallat el seu millor partit amb la samarreta del MoraBanc, amb 12 punts i 7 rebots, 4 dels quals en atac. El darrer quart la defensa s'ha tornat més agressiva pels dos conjunts. Els montenegrins es refeien amb un parcial de 8 a 2 (69-65). Al tram final Clevin Hannah, MVP amb 16 punts i un 13 de valoració, trencava el partit amb un triple quan faltaven 38 segons. Al final, 71 a 74 i primera victòria del MoraBanc en aquest top-16.

El proper partit serà aquest diumenge 24 de gener a les 12.30 hores, a la pista del Reial Madrid. El compromís es podrà seguir en directe per Ràdio Nacional i andorradifusio.ad.

Fotografia: MoraBanc Andorra