Victòria per seguir somiant de l'Andorra contra el Vila-real B (3-1)

Els d'Eder Sarabia s'han imposat a Prada de Moles, amb un doblet de Carlos Martínez i un gol de Víctor Casadesús. El triomf permet els tricolors mantenir les opcions de classificar-se pel play-off d'ascens a Segona A.

El partit contra el filial groguet ha començat amb un Andorra dominador i al minut 15, Víctor Casadesús a la sortida d'un corner feia el primer de la tarda, després d'una pentinada de Carlos Martínez.

El domini tricolor ha continuat i Ruben Bover ha estavellat una pilota al travesser. En la darrera acció de la primera meitat, l'àrbitre assenyalava unes mans dins de l'àrea d'un defensor del Vila-real. El penal s'encarregava de transformar-lo Carlos Martínez, per posar el 2 a 0 al descans.

A la represa, la pluja s'ha intensificat a Prada de Moles, en el darrer partit dels tricolors a casa. Els visitant han sortit més agressius i al minut 61 han retallat diferències. El domini groguet s'ha intensificat, però Nico Ratti ha estat providencial.

Al 83, novament, Carlos Martínez marcava en un contracop de llibre. Al final 3 a 1 i victòria per seguir somiant. Els tricolors es jugaran les opcions d'entrar al play-off d'ascens a Segona A la setmana vinent al camp de l'Alcoià.

Imatges: Ricard Tenza