ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Vilasetrú deixa la presidència de la Federació de Rugbi per motius personals

www.andorradifusio.ad

Canvi a la presidència de la Federació de Rugbi. Xavier Vilasetrú ha anunciat aquest dimecres que deixa el càrrec per motius personals. La Federació de Rugbi obre així una nova etapa. El fins ara vocal, David Ferré, serà el relleu al capdavant de la junta directiva.

Les obligacions familiars i la feina han anat deixant cada vegada menys temps a Xavier Vilasetrú per dirigir una Federació de Rugbi que li exigia una dedicació creixent. Un dia després d´anunciar la dimissió, fa un balanç positiu dels vuit anys de mandat. Va arribar a la presidència en temps de restriccions econòmiques i marxa satisfet del treball fet amb la base.

David Ferré es farà càrrec de la presidència fins a final del mandat. Vilasetrú continuarà vinculat a la junta, per facilitar el traspàs de poders com a vocal. 

Els Europeus sub-18 de 15, en categoria masculina, i el femení de set dels últims anys han estat el millor aparador per promocionar la pilota oval. El repte de la nova junta serà continuar ampliant la base de jugadors per assegurar el futur. 

Informa: Joan López / Imatges: J.L. / arxiu

Comparteix:

3.231.25.104