Vinyes obre el Campionat d'Espanya de resistència amb un podi al circuit de Navarra

Joan Vinyes i Jaume Font, al volant d'un Porsche GT3 Cup prep

Joan Vinyes i Jaume Font, al volant d'un Porsche GT3 Cup preparat per Baporo Motorsport, van obrir el Campionat d'Espanya de resistència amb un triomf a la categoria C2 i la segona posició absoluta en la segona cursa al circuit de Los Arcos de Navarra. En la primera, que es va celebrar dissabte 18, van haver d'abandonar després de trencar l'embragatge, però la gran feina dels mecànics va fer possible que Vinyes i Font poguessin sortir diumenge en perfectes condicions i completar una gran actuació. La següent cita del CER tindrà lloc a València, el 29 i 30 d'agost.

Imatges cedides: Fotoesport