Vinyes torna del Campionat d'Espanya de resistència a València amb una victòria i un segon lloc

Gran actuació de Joan Vinyes en la segona cita del Campion

Gran actuació de Joan Vinyes en la segona cita del Campionat d'Espanya de resistència, al circuit Ricardo Tormo de la Comunitat Valenciana. Al volant d'un Porsche GT3 Cup preparat per Baporo Motorsport, va sumar una primera i una segona places en la categoria C2 de Gran Turismes.

En la primera de les curses sobre el traçat valencià, Vinyes va recuperar els 20 segons d'handicap que tenia i va mantenir el millor ritme de la categoria durant els 48 minuts de competició. En la segona cursa, el pilot andorrà es va quedar a menys de dos segons de repetir victòria.

La propera cita del calendari tindrà lloc el 19 i 20 de setembre, al circuit de Jerez.