Vistiplau de la FAF a la conversió dels clubs en SA

www.andorradifusio.ad

Fèlix Álvarez veu amb bons ulls l'arribada de les societats anònimes esportives als clubs de futbol. Així ho va confirmar després de ser reelegit president de la federació.

El creixement del futbol nacional contrasta amb les dificultats que viuen alguns dels clubs del Principat. El més difícil ara és compaginar aquesta evolució, amb una solvència econòmica per part de tots els clubs i evitar casos com els de la passada campanya amb el Sant Julià i l'Engordany. Fèlix Álvarez, reelegit president, creu que la transformació dels clubs en societats anònimes d'objecte esportiu seria positiva.

L'Inter Club Escaldes ja s'hi ha convertit i la federació creu que hi ha més clubs interessats. Manté converses amb el Govern per desenvolupar el reglament corresponent a la llei de l'esport. Aquesta matinada es tanca el termini per inscriure els jugadors de la lliga Multisegur Assegurances.

A falta de confirmació oficial l'Engordany, encara amb deutes pendents, no ho podrà fer i quedarà eliminat de la competició. Podria haver-hi més clubs amb dificultats. Pel que fa a instal·lacions, la ciutat esportiva d'Encamp va a bon ritme i s'espera inaugurar-la en un any.

Un cop acabat aquest projecte l'ens federatiu vol centrar-se en la creació d'un pavelló de futbol sala.    

Informa: Cesc Sanjuan
Imatges: David Moreno

Comparteix:

Bartomeu Gabriel, 15è millor resultat a Cerro Castor El MoraBanc resisteix una part davant la Penya en el darrer assaig (90-105)