ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

La Volta als Ports se celebra diumenge amb la meitat de ciclistes i quatre sortides separades

www.andorradifusio.ad

La Multisegur Volta als Ports 2020 ja és una realitat. Aquesta és la principal victòria en aquesta 43 edició marcada per la Covid-19. La pandèmia i els protocols de seguretat canviaran de dalt a baix la prova, l'objectiu és que no hi hagi cap contagi.

Enguany la xifra de participants no és el més important. De fet l'organització ha limitat a 500 el nombre de ciclistes. A unes hores de tancar les inscripcions hi ha 430 dorsals.

No es podrà repetir la imatge amb 1.000 ciclistes arrencant al mateix moment a la Massana. Enguany hi haurà 4 punts de sortida i 4 punts d'arribada amb trams cronometrats que mantindran els recorreguts originals en un 90%.

El director, Gerard Riart, vol que es demostri que "som capaços de, en un any tan difícil o diferent com aquest, poder organitzar una prova amb prop de 500 ciclistes i que no hi hagi cap contagi o cap rebrot". Enguany hi haurà mallot i mascareta d'obsequi. A l'arribada hi haurà dinar però sense festa. Els avituallaments seran sense contacte.

L'organització va veure perillar la prova amb els rebrots a Catalunya. Hi va haver més de 200 anul·lacions. Més del 80% dels participants ve de fora.

Tenint cura de la sostenibilitat i amb la inestimable ajuda de 60 voluntaris i sense professionals, aquest diumenge es donarà el tret de sortida a una 43a edició marcada per la Covid-19.

Informa/Imatges: Cesc Sanjuan

Comparteix:

3.237.71.23