El VPC ampliarà els entrenaments amb una sessió setmanal a Ordino

www.andorradifusio.ad

El VPC s'estrenarà a la divisió d'honor B espanyola el cap de setmana del 12 i 13 d'octubre, tot i que encara no hi ha data per al sorteig del calendari. Pendent de la firma del conveni per continuar una temporada més a Prada de Moles, els equips sèniors del club afegiran un dia d'entrenament setmanal al Centre de tecnificació d'Ordino. 

El VPC ja sap les condicions del comú d'Encamp per continuar la temporada vinent a Prada de Moles. Seran les mateixes que tenia aquest any i no hi podrà ampliar les hores d'entrenament com volia, però els dos equips sèniors podran afegir una sessió setmanal al Centre de tecnificació d'Ordino. En el cas del masculí serà els dilluns i estarà enfocada a la recuperació després del cap de setmana, mentre que el femení canviarà de parròquia els divendres. 

El club ja té data per debutar a la divisió d'honor B, el cap de setmana del 12 i 13 d'octubre, tot i que la Federació Espanyola encara no ha anunciat quan farà el sorteig del calendari. Es busquen dos primeres línies, un segona i un centre per reforçar el quinze de Dani Raya, que el curs vinent no podrà comptar amb el talonador georgià Irakli per motius personals. Pep Arasanz continuara sent un dels puntals a la línia de tresquarts i també han renovat els davanters argentins Matías Barrera i Fede Aguiar, tot i que en els dos casos necessitaran una llarga recuperació després de passar pel quiròfan. En el capítol d'incorporacions, el jove tresquarts Sasha Franken torna al club després d'una etapa a França per reforçar les posicions d'obertura i de darrer. 

Informa: Joan López
Imatges: Arxiu RTVA 

Comparteix:

Àlex Machado, entre els millors en la darrera prova del Campionat d'Europa de karts Bou suma un nou doblet en TrialGP a Alemanya