El VPC Andorra cau al camp de la Salvetat (32-8)

El VPC Andorra ha caigut 32 a 8 al camp de la Salvetat, el segon classificat a Honor. Una mala primera meitat de l'equip andorrà ha condemnat els tricolors. Aquesta és la segona derrota del VPC aquesta temporada.

El VPC jugava al camp del segon classificat. Els andorrans, tercers a només un punt de La Salvetat tenien una bona oportunitat per donar un cop d'efecte a les seves aspiracions a Honor. No ha estat així. L'equip ha jugat una molt mala primera meitat.

Això sumat a l'encert del xutador local i a les decisions arbitrals, s'ha acabat traduint en cinc cops de càstig transformats i dues expulsions andorranes en els primers 40 minuts. Massa emocions per a un home de caràcter com Ramas.

El jugador del VPC ha tingut diferències amb algun company d'equip i al descans s'ha quedat al marge del grup. A la segona meitat ha arribat el primer assaig del partit a càrrec de la Salvetat per situar el 22 a 3.

El VPC ha reaccionat, Ramas ha tornat al camp i Edo anotava un assaig als 17 minuts de la segona meitat. El marcador era ampli i quedava poc temps. En el darrer minut La Salvetat ha aprofitat una errada de la davantera andorrana per fer la segona marca i deixar el definitiu 32 a 8.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatges: Fernando Montero