ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

El VPC continua entrenant amb menys efectius i l'horitzó del 10 de gener per a la tornada

www.andorradifusio.ad

El VPC Andorra és un dels equips més afectats per l'aturada de les competicions a causa de la pandèmia. El grup dirigit per Jonathan Garcia i David Kirikàixvili continua entrenant, tot i que amb menys efectius, i té el 10 de gener com a data prevista per a la represa de la competició.

L'aturada anunciada per la Federació Francesa el mes passat ha passat factura i el nombre d'efectius als entrenaments del VPC ha patit una forta davallada.

Jonathan Garcia i David Kirikàixvili posen imaginació per mantenir la motivació en un grup més reduït que s'entrena sense preparar partits.

La Covid-19 només ha deixat disputar un partit de la lliga d'honor d'Occitània, el 4 d'octubre contra el Salvetat. La tornada no arribarà abans del 10 de gener.

L'aturada es fa encara més difícil per als jugadors que han arribat aquest estiu des de molt lluny, com els argentins Sebastián Barrera i Bautista Álvarez.

A falta de partits, els jugadors argentins del VPC van poder gaudir fa pocs dies amb la victòria històrica dels Pumas contra els All Blacks

Informa: Joan López
Imatges: Jordi Seabra

 

 

Comparteix:

3.235.11.178