ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

El VPC deixa les portes obertes a Jonathan Garcia perquè decideixi el seu futur 

www.andorradifusio.ad

Després de posar punt final a la temporada amb l'eliminació als vuitens de final de la fase d'ascens a federal 3, el VPC comença a treballar en el projecte del sènior masculí per a la pròxima temporada. El president, Gerard Giménez, vol que Jonathan Garcia continuï formant part del cos tècnic. 

La temporada ha tingut dues cares per al VPC. Després d'una primer volta decebedora, la tornada de Jonathan Garcia a la banqueta el desembre va redreçar el rumb de l'equip i el va portar a jugar les fase d'ascens. Les nombroses baixes en el tram final han acabat sent decisives. 

Garcia va ser una solució d'emergència, però el tècnic ja va deixar clar l'estiu passat que volia fer un pas al costat. La junta directiva vol continuar comptant amb ell i li deixa les portes obertes perquè decideixi el seu futur.

L'altre interrogant és si l'equip jugarà la pròxima temporada a federal 3, que amb la reestructuració de les competicions a França podria ampliar el nombre d'equips. El canvi de categoria implicaria reforçar l'estructura del club. 

Sigui a federal 3 o a honor, es mantindrà l'acord de partenariat amb el Pamiers, tot i que ja sense Eric Mercadier al capdavant. 

Informa: Joan López
Imatges: Kevin Ribeiro / Arxiu RTVA

Comparteix: