ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

El VPC femení s'estrenarà el primer cap de setmana d'octubre a Terrassa

www.andorradifusio.ad

El VPC femení ja té rivals i calendari per a la temporada en què deixa el rugbi francès i passa a jugar a Catalunya en la modalitat de quinze.

Les andorranes jugaran una fase prèvia amb sis equips més: Tarragona, Martorell, Terrassa, Químic, Sitges i Barça.

El debut arribarà el cap de setmana del 6 i 7 d´octubre, al camp del Terrassa, mentre que el primer partit a casa serà el 14 d´octubre contra el Sitges. Les quatre primeres classificades al final de la primera fase accediran una segona a primera catalana, mentre que les tres últimes disputaran la segona catalana.

Manu Sarti, Iolanda Gispert i Jeannot Martinho seran els responsables tècnics de l´equip. "Jugaran una lliga amb més competèncioa, regular, amb el seu calendari i la seva classificació final. Això és un bon pas tant per desenvolupar un equip de XV femení, que fa molts anys que no es veia, com per preparar un Europeu de rugbi de 7", celebra el gerent del club, Dani Raya. "Si aconseguim tenir aquestes 27 jugadores al llarg de la temporada més unes quantes que es vagin afegint i arribem al número que voldríem, una trentena, seria tot un èxit", ha afegit l'entrenador, Manu Sarti.

Informa: Joan López

Comparteix:

18.204.2.190