El VPC guanya 71 a 7 el Tarragona

Festival de punts a Prada de Moles en el tercer partit del VPC a la Divisió d'Honor Catalana. El quinze de Dani Raya ha passat per sobre del Tarragona amb un marcador d'escàndol, 71 a 7.

Després de caure per un punt al camp del Barça, els jugadors del VPC han sortit esperonats i el primer assaig ha arribat al primer minut de joc, en una acció per la banda esquerra finalitzada per Bautista Álvarez. Els de Dani Raya han fet quatre marques més a la primera part, davant un Tarragona que ha aprofitat una badada en defensa per fer el seu únic assaig. Al descans s'arribava amb un contundent 33 a 7.

Tot i el domini en el marcador, el VPC no ha afluixat el ritme i Abarca feia pujar el 38 a 7 als quatre minuts de la represa. Els davanters han continuat trencant la defensa tarragonina una vegada i una altra. Bautista s'ha afegit a la festa, amb tres dels onze assajos dels andorrans. Al final 71 a 7 i segona victòria en dos partits a Prada de Moles

El jugador del VPC Andorra Javi Vicente considera que l'equip esta fent un bon treball. "Sobretot el que destacaria són les ganes que ha tingut l'equip, no rendir-se en cap minut, tot i que anàvem amb el marcador a favor".

El VPC és segon al seu grup de la Divisió d'Honor Catalana, amb dues victòries i una derrota. El proper dissabte disputarà el duel ajornat al camp del Poblenou