ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

El VPC no es conforma amb l'ascens i vol el Bouclier

www.andorradifusio.ad

Després d'aconseguir l'ascens a la divisió d'honor d'Occitània, el VPC vol aixecar el Bouclier de campió de la categoria. La gran final enfrontarà els andorrans amb el Vinassan aquest cap de setmana. N'han parlat al "Dia E" el tècnic, Jonathan Garcia, i dos dels jugadors, Marc Abelló i Stefano Tosatti.

El VPC va celebrar un dels tercers temps més feliços després de classificar-se per a la final de la fase d'ascens i aconseguir matemàticament una plaça per jugar la propera temporada a divisió d'honor. L'equip ja pensa en el proper repte, ser campió de promoció d'honor d'Occitània.

"El David té una frase molt maca que diu que per quedar-se a la història s'ha de guanyar un títol, no (només) ascendir de categoria. Crec que els jugadors volen això, marcar el seu nom en aquest Bouclier", assegura l'entrenador Jonathan Garcia. Stefano Tosatti ho confirma: "l'objectiu és la placa, per tot el grup i per mi particularment des de fa vuit anys, que em vaig quedar fora de les finals".

El VPC recupera una categoria que va perdre ara fa set anys i que molts jugadors ja coneixen, tot i que el nivell enguany serà més alt. "Crec que el grup és fort, compacte i com diu el Xepi, hi ha encara marge de millora. De ben segur que serà més dur l'any que ve", afegeix Abelló.

El repte més immediat és la final contra el Vinassan. No hi ha encara dia ni escenari confirmats, pero podria ser a Perpinyà aquest dissabte. El club tornarà a organitzar un autocar amb aficionats per fer costat a l'equip en un altre dia històric.

Informa: Joan López

Torna a veure l'entrevista completa a Jonathan Garcia, Marc Abelló i Stefano Tosatti al Dia E:

 

Comparteix: