ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

El VPC no jugarà a Prada de Moles i David Ferré presentarà la dimissió

www.andorradifusio.ad

El serial de la gespa de l'Estadi Nacional segueix obrint capítols i el VPC no jugarà a Prada de Moles. El president de la Federació de Rugbi, David Ferré, ha expressat el seu malestar per la situació i presentarà la dimissió la setmana vinent.

La possibilitat de treure la graderia nova de Prada de Moles ha quedat descartada i el VPC haurà de jugar fora de casa tres setmanes pel canvi de gespa de l'Estadi Nacional.

D'aquesta manera, el partit previst pel 20 d'octubre contra el Salvetat es jugarà a França i la tornada a Andorra tant el primer com el segon equip.

Un canvi de calendari de darrera hora que novament ha generat malestar en el si de la federació. A més, també hi ha desconfiança davant la possibilitat que la gespa estigui llesta pel 3 de novembre. "No em puc fiar de res perquè si la gespa no està acabada, on anirem a jugar el dia 3?", es pregunta Ferré.

La gran afectació serà per a l'equip femení que davant la impossibilitat de modificar el calendari haurà de jugar com a local en algun camp de Catalunya, segurament a Lleida.

Els fets han provocat que Ferré hagi decidit posar el seu càrrec a disposició de la junta directiva. Argumenta que "no he estat capaç de fer la meva feina, que és procurar que el rugbi funcioni bé. No he pogut trobar solucions".

El repte principal de futur serà tancar un acord escrit amb el Govern pel que fa a la utilització de l'Estadi Nacional, per evitar que es reprodueixin fets com aquests.

Informa: Joel Romero
Imatges: Vicente Bellot-Arxiu RTVA

Comparteix: