ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

El VPC no tanca la porta a Prada de Moles

www.andorradifusio.ad

El VPC no descarta traslladar-se a Prada de Moles sempre que mantingui les mateixes condicions de què gaudeix a l'Estadi Nacional. El tècnic de l'equip de futbol, Eder Sarabia, entén que el club i el país s'han d'anar adaptant a les noves necessitats. 

Des del VPC encara no s'hauria rebut cap comunicació del Govern, després de la reunió mantinguda aquest dimecres per Esports amb tècnics de la lliga de futbol espanyola i responsables del Futbol Club Andorra.

Una trobada que va servir per valorar sobre el terreny les reformes que s'haurien de fer a l'Estadi Nacional per acollir els partits de l'entitat tricolor a partir de la temporada vinent. 

El trasllat del VPC i de l'escola de la Federació de Rugbi a Encamp podria allargar-se durant els pròxims dos anys i hauria de poder conviure amb les obres previstes a la instal·lació encampadana per convertir-se en la futura seu del Futbol Club Andorra. 

Quant a l'Estadi Nacional, Eder Sarabia entén que el club i el país s'han d'anar adaptant a les noves necessitats. Per altra banda, l'opció que el VPC es traslladés al camp del Centre de tecnificació d'Ordino no es contempla per part del club. 

Informa: Joan López - Cesc Sanjuan
Imatges: Arxiu RTVA - Anna Romagosa 

Comparteix: