El VPC obre la segona volta amb una derrota al camp del Canton d'Alban (30-13)

El VPC Andorra ha obert la segona volta amb una derrota per 30 a

El VPC Andorra ha obert la segona volta amb una derrota per 30 a 13 al camp del Canton d'Alban, líder invicte del grup a la Lliga d'Honor d'Occitània.

El quinze tricolor perdia al descans amb un marcador ajustat, 15 a 6. Ramaz Jinashvili ha fet els punts dels andorrans amb dos cops de càstig.

A la represa el VPC ha fet un assaig col·lectiu, a la sortida d'un maul, però el Canton d'Alban ha ampliat la renda fins al definitiu 30 a 13. Els andorrans ocupen el quart lloc de la classificació, amb cinc victòries i cinc derrotes.

Fotografia: Arxiu RTVA