El VPC és optimista sobre el canvi de normativa de llicències que es votarà el 8 de juliol

www.andorradifusio.ad

El VPC es mostra optimista sobre el canvi de reglament de les llicències que vol introduir la Federació Espanyola de Rugbi. La proposta que s'ha treballat entre totes les parts és que els jugadors andorrans siguin assimilats als espanyols. L'última paraula la tindrà l'assemblea convocada el 8 de juliol.

Després de renunciar al play-off d'ascens a la divisió d'honor B per un reglament que deixava el VPC sense prou jugadors disponibles, el club confia que no es tornarà a trobar amb el mateix escenari. Per fer-ho possible, s'ha de canviar la normativa actual relativa a les llicències i les perspectives són molt favorables. 

La proposta que s'ha treballat aquest mes, i que haurà de votar l'assemblea convocada el 8 de juliol, és que el VPC sigui assimilat als clubs espanyols i que els jugadors andorrans es considerin com els del país veí a efectes de llicència. 

El canvi de normativa s'haurà de sotmetre a la votació dels 75 membres de l'assemblea de la Federació Espanyola, que inclouen 17 delegats de les autonòmiques, 31 en representació dels clubs, 15 dels jugadors, 9 dels entrenadors i 3 dels àrbitres. El VPC no tindrà vot i des del club s'està a l'expectativa, tot i que les sensacions són bones després de les converses que s'han mantingut amb les parts. 

Informa: Joan López
Imatges: Arxiu RTVA 

Comparteix:

El FC Andorra jugarà el primer amistós de la pretemporada contra el Girona Antidopatge va fer l'any passat 129 controls, xifra rècord