ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

El VPC es posa com a horitzó pujar a federal 2 d'aquí a un màxim de 5 anys

www.andorradifusio.ad

El VPC Andorra ha obert aquesta setmana una nova etapa amb Gerard Giménez com a president. El club treballa en un projecte molt ambiciós per ascendir fins a federal 2 francesa en un termini màxim de 5 anys. Jonathan Garcia i David KiriKaixVili no continuaran al capdavant de l'equip sènior masculí, que no tornarà a competir aquesta temporada.

Amb la partida extraordinària de 25.000 euros que va aprovar el Consell General el desembre passat, el VPC treballa des de fa temps als despatxos en un projecte esportiu i econòmic molt ambiciós. La junta directiva que s'ha constituït aquesta setmana, amb Gerard Giménez com a nou president, tindrà com a gran repte fer ascendir el sènior masculí dues categories. "És veritat que els 25.000 euros ens ajudaran molt a tirar el projecte endavant. És el primer pas, la primera pedra, per a aquest camí tan gran però si volem pujar a federal, ja estem parlant d'uns 100.000-150.000 euros per arribar a la categoria que esperem arribar", matisa però Giménez.

El relleu també arribarà a la banqueta. Després de cinc temporades, el tàndem format per Jonathan Garcia i David Kirikaixvili deixa el sènior masculí, que fa pocs dies va rebre la confirmació de la Federació Francesa que ja no tornarà a jugar aquesta temporada per la situació sanitària. Giménez diu que entén la decisió, perquè "fa molts anys que entrenen", i espera tancar aviat els noms dels nous responsables tècnics, que aportaran experiència en l'alt nivell. "Ens agradaria un perfil d'un professional que tingui la visió del rugbi modern i, sobretot, faci un salt qualitatiu al nostre nivell", avança.

Entre els objectius del VPC també es troba fer pujar de categoria el sènior femení, que competeix a Espanya, i recuperar jugadors i jugadores que en l'actualitat militen en clubs de fora del país.

Informa: Joan López
Imatges: Kevin Ribeiro i Ricard Tenza / Arxiu

Comparteix:

34.239.150.57