ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

El VPC es queda a França

www.andorradifusio.ad

El VPC Andorra continuarà jugant a França la temporada vinent. Ho ha decidit la junta directiva després d´analitzar els pros i les contres de passar a la competició espanyola. El canvi no oferia prou garanties.

No hi haurà referèndum al VPC. La junta ho ha tingut clar i pensa que no cal una consulta als socis per decidir si es juga a Espanya o França. La reestructuració que preveu la competició francesa convenç el club, que creu que podrà millorar en diferents àmbits i tindrà menys obligacions esportives. Competir a divisió d´honor catalana, la tercera categoria espanyola, també implica riscos, ha dit el gerent del VPC, Dani Raya afegint que els canvis proposats a França "són interessants i s'han de provar".

La temporada ha estat irregular i no ha permès a l´equip lluitar fins al final per l´ascens a tercera federal. Va quedar eliminat a la primera ronda de les fases. Se seguirà intentant. "Estem a promoció d'honor i la intenció del club és fer l'equip més competitiu encara", manifesta Raya.

Els detalls de la temporada vinent no es començaran a saber fins al juny. I el club no planificarà el projecte vinent fins que la selecció no hagi acabat l'Europeu. El decisiu partit contra Croàcia del 5 de maig és a hores d´ara la prioritat.

Informa: David Domingo
Imatges: Arxiu/Kevin Ribeiro

Comparteix: