ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

El VPC reprèn els entrenaments físics fins a final de temporada

www.andorradifusio.ad

El retorn als entrenaments dels esports col·lectius aprovat aquesta setmana pel ministeri ha permès que també torni a la feina el VPC. En aquest cas, la competició ja va quedar definitivament suspesa i l'objectiu és recuperar una part de la condició física perduda els darrers mesos. La Federació Francesa ha fixat el 20 de setembre com a data d'inici de la temporada.

En el cas del rugbi la tornada als entrenaments també ha estat acompanyada de mesures per limitar el risc de contagi. Els jugadors es reparteixen en dos grups, que fan preparació física durant una hora. L'objectiu és recuperar una part de la forma perduda en el confinament.

Amb la temporada suspesa, jugadors i cos tècnic ja pensen en la següent. Tot i ser un esport de contacte, recorden que altres esports com el bàsquet o l'handbol es troben en la mateixa situació i confien que podran tornar a competir amb normalitat al setembre.

En les properes setmanes el VPC espera saber els rivals i el calendari per al curs que ve. Els entrenaments físics s'allargaran fins a final de juny i es reprendran, després de les vacances, al mes d'agost per iniciar la pretemporada.

Informa: Joan López
Imatges: Pere Besolí

 

 

 

 

Comparteix:

18.208.126.130