El VPC es retroba amb la victòria en l'estrena de la nova gespa de l'Estadi davant el Laroque Belesta (48-37)

Victòria del VPC i festival de punts a l'Estadi Nacional, coincidint amb l'estrena de la nova gespa. Els andorrans han remuntat un partit que se'ls havia posat molt coll amunt amb tres assajos a la represa i s'han acabat imposant davant del Laroque Belesta, per 48 a 37.

El VPC no jugava davant la seva afició des del setembre passat i ha sortit a la nova gespa de l'Estadi Nacional amb ganes. El primer assaig ha estat dels francesos, però de seguida ha igualat Toko Goglidze en un maul. Dos xuts de Ramaz han donat aire als andorrans i Nico ha fet la segona marca en una bona acció per la banda dreta. Al descans el VPC dominava per 20 a 15.

La targeta groga a Pep Arasanz abans del descans havia deixat els andorrans en inferioritat a l'inici de la represa i el Laroque ho ha aprofitat per fer dues marques en cinc minuts i posar-se per davant, 20 a 29. La reacció no s'ha fet esperar, amb tres assajos en només 10 minuts. Nico feia la tercera marca del VPC al minut 58 i la transformació de Ramaz posava per davant els andorrans. Set minuts després Benjamí Taurinyà ampliava les diferències amb un nou assaig. Agustín tornava a fer marca al 77 i feia pujar el 45 a 32.

El Laroque ha fet una darrera marca a tres minuts del final, però el VPC no ha deixat escapar la victòria, per 48 a 37.

La nova gespa de l'Estadi no podia tenir una millor estrena per al VPC, que s'ha retrobat amb la victòria després de dues derrotes i torna a mirar a la part alta de la classificació.

Informa: Joan López
Imatges: Desirée Sala