ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

El VPC tindrà quatre rivals desconeguts la temporada vinent

www.andorradifusio.ad

El VPC ja coneix els rivals per a la temporada vinent a promoció d´honor de la nova regió d´Occitània. Quatre són completament nous en una lliga que arrencarà el 16 de setembre, més aviat de l´habitual.

Amb la nova estructura el VPC temia desplaçaments llargs que compliquessin les coses. Al final no ha sortit tan mal parat.

Repeteixen quatre equips de la temporada passada, entre ells el Foix, amb qui es seguirà rivalitzant. I puja de la categoria inferior un altre conegut, el Mirepoix.

Els nous rivals són el Trebes, el Tauch i el Fleury, a més del Masseube, el viatge més llarg. L'entrenador del VPC, Jonathan Garcia, és conscient que hauran "de saber una mica més dels rivals que no coneixem i veure quin nivell de rugbi tenen".

Sense novetat en el sistema d'ascensos i descensos, però sí pel que respecta al calendari. La lliga començarà el 16 de setembre i obligarà a avançar la pretemporada. Garcia explica que hauran de començar a preparar-se a principis d'agost "i lidiar amb compromisos familiars i vacances". Està convençut que "el compromís dels jugadors serà alt per arribar al 16 de setembre en les millors condicions".

El VPC ha renovat els jugadors forans i espera conservar el gros dels homes de casa. Abans que el club comenci a rodar hi haurà cita important amb l´Europeu de set, a mitjan juliol.

Informa: David Domingo
Imatge: Cristina Jubete
Locució: Anna Pifarré

Comparteix:

18.204.2.190