ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

La Vuelta no vindrà a Andorra el 2020

www.andorradifusio.ad

La Vuelta a Espanya no passarà per Andorra l'any que ve. Així ho han confirmat a Ràdio i Televisió d'Andorra fonts d'Andorra Turisme, que busca ara arribar a algun acord de patrocini o de màrqueting amb l'organització de la prova. La societat ja pensa en el retorn del Tour, el 2021.

La Vuelta 2020 es presentarà el 17 de desembre a Madrid. I en el recorregut que farà oficial Unipublic no hi haurà les carreteres andorranes, segons han confirmat a aquesta casa fonts d'Andorra Turisme.

La prova sortirà d'Utrecht, als Països Baixos, i les tres primeres etapes es disputaran en territori holandès. L'entrada a Espanya es podria fer pel País Basc.

Andorra Turisme no ha considerat tornar a demanar acollir la Vuelta, però sí que es planteja tancar amb l'organització algun acord de patrocini o de màrqueting com en anteriors edicions en què la cursa no passava pel Principat. La societat ja pensa en el retorn del Tour l'any 2021, retorn al qual es va comprometre el gener el seu director, Christian Prudhomme. En aquest sentit, està estudiant els detalls que poden fer més atractiu el retorn de la ronda gal·la. Falta per concretar en quines condicions i si hi haurà jornada de descans al país, com en la darrera estada, el 2016.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Arxiu

Comparteix:

34.200.222.93