Xavi Cardelús, tercer a Portimao

Xavi Cardelús va ser tercer a la prova portuguesa de Portimao de l'Europeu de Moto2. Aquest és el segon podi de la temporada per al pilot.

Nova alegria per a Xavi Cardelús a l'Europeu de Moto2. L'andorrà va tornar a pujar al podi dos mesos després i va acabar tercer la primera de les dues curses que va disputar a Portimao, Portugal.

Cardelús partia des de la setena posició de la graella i va aconseguir remuntar a l'últim terç de la prova fins a la tercera plaça.

Hores més tard, el pilot va acabar quart la segona cursa a tres segons i mig del podi. Un cap de setmana rodó en la cinquena prova de l'Europeu aquesta temporada. Ara mateix, Cardelús és cinquè de la general amb 69 punts, a 27 del quart.

La pròxima cita arribarà el 9 d'octubre al circuit de Motorland a l'Aragó.