ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Xavi Cardelús torna al Mundial de Moto2 amb la 21a posició al Gran Premi de l'Aragó

Xavi Cardelús ha tornat a disputar una cursa del Mundial d

Xavi Cardelús ha tornat a disputar una cursa del Mundial de Moto2 gràcies a una invitació per al Gran Premi de l'Aragó, que ha aconseguit acabar en la 21a i última posició. 

L'andorrà, que sortia des de l'onzena línia de la graella després de signar la 31a plaça en els entrenaments, ha protagonitzat una cursa en grup, amb quatre pilots més, a la part del darrere.

La calor ha estat la protagonista de la prova, cosa que ha afectat el rendiment dels pneumàtics. Mantenir-se en cursa i no anar per terra era tot un desafiament.

Al final Cardelús ha tancat la classificació i extreu valoracions positives. "He mirat de ser el màxim competitiu possible en unes condicions difícils. El meu equip ha tornat a fer un gran treball aquest cap de setmana. Hem anat millorant i els problemes han vingut pel rendiment del motor. La meva moto era la més lenta, concretament 10 quilòmetres per hora que la més ràpida de la categoria. Malgrat tot, l'experiència ha estat positiva", ha indicat el pilot.

La propera cita de Cardelús serà aquest cap de setmana al circuit de Misano (Itàlia), on es disputen les dues últimes curses de la Copa del Món FIM de MotoE.

Informa: Sergi Cano
Imatge: Cardelús Racing Team 

Comparteix: