ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

"El psiquiatre de Déu", una novel·la de misteri sobre les llums i les ombres de l'ésser humà

www.andorradifusio.ad

Una novel·la de misteri que permet endinsar-se en les llums i les ombres de l'ésser humà. És el quart llibre d'Amadeu Alemany, escriptor i guionista. L'autor el va presentar ahir a la llibreria La Puça.

Un ambient de misteri i una curiositat que manté el lector alerta al llarg de tota la història. Un llibre d'aquells que, un cop el comences, no pots deixar de llegir-lo. Això és "El psiquiatre de Déu", la darrera novel·la d'Amadeu Alemany.

L'obra narra la història de dos personatges. Per un costat l'Anton, un nen de vuit anys amb un secret difícil d'amagar i al qual assetjaran uns religiosos excèntrics per al seu benefici. Per altra banda, el prestigiós psiquiatre Francis Cohen, al qual demanen que faci una cosa que no vol fer. Una forma de conèixer les llums i les ombres de l'ésser humà.

Segons Alemany, "no és un llibre religiós però sí espiritual, on tenia moltes ganes de parlar del concepte de Déu de manera universal". A partir d'aquí, "la història i les trames són l'excusa per parlar de la trascendència de l'home".

L'autor ha aconseguit en la seva quarta obra que el lector es capbussi en la història, gràcies a la seva gran capacitat d'observació, que li permet descriure els petits detalls de la trama. "El psiquiatre de Déu" és una aposta segura per a aquells que encara puguin gaudir de les vacances amb un bon llibre.

Informa: Tatiana Navarro
Imatges: Robert Querol

Comparteix:

3.215.77.193