ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

10, 20, 30 anys de l'Esbart Laurèdia sobre l'escenari

www.andorradifusio.ad

10, 20, 30 és el títol del nou muntatge de l'Esbart Laurèdia, amb el qual ha volgut fer un repàs de les danses que més han marcat el cos de ball, acompanyant l'actuació amb imatges de tots aquests anys. Els diners recaptats en la venda d'entrades aniran íntegrament a la Marató de TV3, que estarà dedicada a la investigació del càncer.

El 2018 és un any clau en la trajectòria de l'Esbart Laurèdia. 55 anys de la seva fundació, 30 anys de l'estrena de l'espectacle 'Històries i llegendes d'Andorra', 20 anys del ball de la Mare de Déu de Canòlich i 10 des que Jaume Torra va assumir la direcció del cos de ball i a qui se li ha dedicat una part de l'espectacle. El repertori ha fet un repàs pel repertori del cos per mostrar-ne l'evolució.

Al ball s'ha sumat un seguit de projeccions que han il·lustrat el pas del temps i la feina feta, a més d'experiències d'altres persones que han assumit la direcció al llarg de la història del cos.

La funció ha tingut dos passis, ahir a la nit i aquest matí, i els diners recaptats aniran destinats íntegrament a La Marató de TV3, que es dedicarà a la investigació del càncer.

Informa: Tatiana Navarro
Imatges: Enric Fernández

Comparteix: