ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

100% d'aprovats en l'accés universitari del Lycée sense el Bac

www.andorradifusio.ad

El sistema francès ha fet públics els resultats del curs 2019-2020 condicionat per la Covid-19. Pel que fa a l'accés a la universitat, enguany no hi ha hagut els exàmens del Bac. Tots els alumnes han aconseguit aprovar l'accés.

Cada any es pengen els resultats en un panell al vestíbul del Lycée. En aquest curs els alumnes han hagut de consultar els resultats al web del ministeri d'Educació francès del departament de Montpeller. Enguany no hi ha hagut els exàmens del Bac. S'ha fet una mitjana de les notes de cada alumne durant el curs.

Com a mínim pel que fa als resultats, la pandèmia no ha tingut conseqüències negatives, al contrari. El director del Lycée, Daniel Raynal, assegura que han estat "excel·lents".

La incògnita continua respecte al curs que ve. El Lycée Comte de Foix està preparat per arrencar de manera presencial o telemàtica, tot i que es treballa amb un escenari de tornada normal.

Pel que fa als universitaris es manté la tendència dels darrers anys amb més estudiants que enfoquen els estudis cap a França, concretament el 80% de l'alumnat.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Txema Galilea

Comparteix:

3.228.11.9