10.000 francesos han accedit al Pas de la Casa aquest cap de setmana

www.andorradifusio.ad

És un dels punts positius de la desescalada, des del primer moment els francesos han tornat a comprar al Pas de la Casa. El cap de setmana 10 mil vehicles van passar la frontera.

El que també es manté són els costums, visita ràpida d'anada i tornada per comprar majoritàriament tabac i alcohol, comenten.

Amb l'obertura de la frontera del Baladrà en tots dos sentits ja només queda un escull pendent, segurament el més important per a l'economia del país, l'arribada del turista espanyol prevista el 21 de juny.

Els francesos ja fa un parell de setmanes que poden entrar a Andorra, mentre que no ha estat fins aquest dilluns que França ha reobert les fronteres permetent la mobilitat dels ciutadans andorrans pel seu territori. El president de la República Francesa, Emmanuel Macron, anunciava diumenge que tota França es troba en fase verda excepte Mayotte i Guyana, i accelerava el desconfinament del país.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatges: Desirée Sala

Comparteix:

Els controls a la duana espanyola provoquen retencions el primer dia en què es pot arribar a la costa Només 13 casos actius de Covid-19 després dels vuit recuperats en les darreres 24 hores