Uns 11.000 escolars tornen aquest dilluns a les aules

www.andorradifusio.ad

Uns 11.000 escolars tornaran dilluns a les aules. Des del ministeri d'Educació i Ensenyament Superior s'ha mantingut el contacte amb els centres perquè el curs arrenqui amb la màxima normalitat.

Encara divendres passat hi havia centres que informaven de noves matriculacions. Com comentava la ministra d'Educació i Ensenyament Superior, Ester Vilarrubla, els efectius de la seva cartera han estat treballant aquestes darreres setmanes perquè tot estigui a punt el primer dia de classe.

Ara és el torn dels centres educatius. Consolidar i millorar els projectes implementats els darrers cursos serà la principal missió per a aquest curs 2019-2020.

Actualment hi ha uns 200 docents eventuals. Tornar a consolidar alguns d'aquests llocs de treball segons les necessitats de cada centre serà una altra prioritat.

Per a la ministra el primer dia d'escola és un dels més importants per a tots els protagonistes: famílies, alumnes i mestres.

Dilluns comença l'escola. Molts entraran en una aula per primera vegada i potser per edat no sabran que és el què passa. D'altres, que canvien de nivell o de centre, tindran més dubtes i incerteses i per a aquests serà més difícil tancar els ulls aquesta nit.

Informa: Sílvia Mestre
Imatge: Xus Medrano

Comparteix:

La síndica insta a solucionar el problema del lloguer i establir un salari mínim just La literatura andorrana, protagonista aquest diumenge a la Setmana del Llibre en Català