ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Un 12% menys de visitants a l'agost

www.andorradifusio.ad

La xifra de visitants va baixar prop d'un 12% el mes passat respecte d'agost del 2019. Per país de residència, els visitants espanyols són els únics que han crescut en aquest període. El flux de vehicles ha registrat la mateixa tendència a la baixa. Van entrar-ne un 6% menys, la gran majoria, turismes.

Prop de 945.000 persones van visitar el país el mes passat, xifra que representa un 12% menys respecte de l'agost del 2019. La davallada de visitants va ser més important en el nombre de turistes amb un 13%.

Per país de residència, els visitants espanyols són els únics que presenten una variació positiva. Les enquestes als visitants a la sortida del país en tots dos accessos evidencien que el motiu principal de visita són les compres.

D'altra banda, la pernoctació mitjana dels turistes és de 3 nits i set de cada deu es van allotjar en hotels, aparthotels i apartaments turístics.

El flux de vehicles ha tingut la mateixa tendència. Van entrar-ne més de 435.000, un 6% menys que l'agost de l'any passat.

Mentre que la disminució a la frontera del riu Runer va ser insignificant, a la del Baladrà va ser de prop del 13,5%.

La gran majoria de vehicles continuen sent turismes, tot i que el mes passat es va registrar un augment de prop d'un 30% d'autobusos, camions i autocaravanes.

Informa: Oliver Jaén
Imatge: Arxiu RTVA

Comparteix:

3.235.85.115