ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Més de 130 propostes en la primera edició dels pressupostos participatius d'Andorra la Vella

El comú d'Andorra la Vella ha rebut 134 propostes de v

El comú d'Andorra la Vella ha rebut 134 propostes de veïns i veïnes en la primera edició dels pressupostos participatius durant el període de presentació de propostes que va finalitzar el passat 26 de març.

Es tracta d'una iniciativa pionera a la parròquia impulsada pel comú d'Andorra la Vella a través de la conselleria de Projectes Participatius. A més, segons la consellera Mertixell López aquest nombre de propostes "constata la bona rebuda del projecte", tot afegint que "agraïm la participació i implicació dels ciutadans de la parròquia en aquesta primera fase del procés participatiu, i els emplacem a seguir sent partícips del projecte en les pròximes setmanes".

El comú ha posat a disposició des de l'1 de març dues vies per fer arribar les propostes: la pàgina web decidim.andorralavella.ad i els punts de recollida habilitats al Centre cultural la Llacuna, l'Oficina de l'Espai Ciutadà i l'Oficina de Tràmits de Santa Coloma. La primera via ha estat la més utilitzada pels veïns i veïnes amb la presentació d'un total de 110 propostes. Mentrestant, a través de les bústies s'han recollit 24 actuacions.

Ara les propostes seran valorades i quantificades pels serveis tècnics comunals per mitjà de la Taula Tècnica de Validació. Així, passaran a la següent fase aquelles que compleixin els requisits següents: no superar els 100.000€, ser considerades inversions, ser de competència comunal, no contradir el marc legal vigent ni altres plans aprovats pel comú, i ser realitzables tècnicament.

I en la darrera fase del procés, totes les actuacions que hagin superat el filtre tècnic previ seran sotmeses a votació ciutadana durant el mes de juny. Hi podran participar en línia i a través dels punts de votació telemàtica distribuïts per la parròquia totes aquelles persones censades a Andorra la Vella majors de 16 anys.

Informa: Redacció
Imatge cedida: Comú d'Andorra la Vella

Comparteix:

3.227.235.183